O

Onze Vrijwilligers

Vzw Pagadderke draait volledig op de inzet van haar vrijwilligers die samen de vereniging maken. Ze steken niet alleen hun handen uit de mouwen tijdens activiteiten en voorbereidingsmomenten, maar zoeken ook actief mee naar partners en sponsoring. 

De groep van vrijwilligers is divers en bestaat uit verschillende persoonlijkheden en achtergronden. Iedereen krijgt de ruimte om op zijn of haar manier bij te dragen aan de vzw. 

De ondersteuning van onze vrijwilligers is gebaseerd op hun interesses en beschikbaarheid. Elke bijdrage is noodzakelijk om onze werking te garanderen. We zijn hen dan ook ontzettend dankbaar.

Interesse of wil je graag meer weten? Stuur een mail naar vrijwilligers@vzwpagadderke.be.

Getuigenissen

Het kamp is de climax van het werkingsjaar en je leeft er echt naar toe. Je hebt heel het kamp alles gegeven voor de kinderen. Vanaf het moment dat je ze uitzwaait, mis je ze direct. Je bent enorm moe, maar je voelt je ongelooflijk voldaan.
Marinke
We zijn een groep met zeer verschillende achtergronden. De puzzel valt altijd goed in elkaar. Zonder dat we het beseffen, zijn we een hecht team en leren we veel van elkaar op een leuke manier.
Arno
Ik kwam vroeger mee als kind met vzw Pagadderke en voelde me er meer thuis dan in een jeugdbeweging. Ondertussen ben ik al verschillende jaren vrijwilliger. Ik begrijp de Pagadder-jongeren dus zeer goed en ben een aanspreekpunt en een voorbeeld voor hen.
Amber