Onze activiteiten

Plus-weekend

Een avontuurlijk weekend speciaal voor de oudste Pagadders. Sport, spel en amusement staan centraal. Het ideaal moment om de Pagadder-vrienden terug te zien. 

Pagadderdag

Een gezellige ontmoetingsdag voor zowel kleine als grote Pagadders en hun familie en/of begeleiders. Iedereen is welkom om gezellig bij te praten en te ravotten.

Zeedag

Een leuke daguitstap naar het strand. Samen zandkastelen bouwen, een ijsje eten, racen met een go-kart, … Het komt allemaal aan bod tijdens deze dag.

Zomerkamp


Een ganse week ravotten in het bos, zingen en dansen op het kamplied, knutselen met de leiding en spannend toneel en kampthema staan alvast op het programma.


Plus-activiteit

 

Een leuke daguitstap naar een nog onbekende bestemming. De volledige dag zit vol verassingen, en je ziet de leiding en vrienden van het kamp terug.

 

Sintdag

 

In het pretpark ‘Plopsa Indoor’ kunnen de jongste Pagadders de Sint en tal van Studio100-figuren ontmoeten. Een hele dag vol leuke attracties en magische momenten.

 

Enkele sfeerbeelden

Links: middengroep tijdens een speelmoment op het kamp. Midden: Grote jongens maken brandnetel-soep. Rechts: Post op het zomerkamp ‘Binnenste Buiten’